На Буковині виникла пожежа

05.09.2019 13:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Пожежу чоловік побачив, коли з будівлі ішов дим.

Учора, 4 вересня у селі Горбово Герцаївського району виникла пожежа в автомобілі «ВАЗ 2106». Власник залишив легковик у гаражі на власному подвір’ї, а через деякий час помітив дим із будівлі. Увійшовши у гараж, чоловік побачив пожежу автомобіля, і викликав рятувальників. На місце події першою прибула місцева пожежна охорона села Горбово та ліквідувала пожежу. Від знищення вдалось врятувати будівлю гаража. Вогонь пошкодив салон машини – згоріли сидіння, лобове та заднє скло. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі у салоні легковика.
 
Ще одна пожежа мала місце у селі Ярівка Хотинського району. Там пізно ввечері загорівся житловий будинок, де давно ніхто не проживав. Пожежу помітили сусіди. На момент прибуття працівників 7 державної пожежно-рятувальної частини з міста Хотин полум’я охопило площу 60 квадратних метрів, уся покрівля будинку була у вогні. Рятувальники ліквідували пожежу, попередивши перекидання полум’я на сусідні будівлі. Завдяки своїм діям від знищення вогнеборці врятували три споруди – два житлових будинки та господарську будівлю, розташовані неподалік. Внаслідок пожежі згоріли перекриття та покриття будинку. Причину пожежі встановлюють.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews