Поліцейські розкрили три крадіжки мобільних телефонів буковинців

08.09.2019 11:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Одна з крадіжок мала місце у Вижницькому районі, інша – у Кіцманському, ще одна – у Сторожинецькому. Скориставшись безпечністю та неуважністю громадян, зловмисники таємно заволоділи їх ґаджетами. Завдяки зусиллям працівників кримінальної поліції викрадені телефони повернуто власникам.

Зокрема, оперативники Вижницького відділення поліції встановили, що крадіжку мобільного телефона з приміщення одного з торгових центрів у селищі Берегомет скоїла 35-річна місцева жителька.

Аналогічний злочин розкрили працівники Кіцманського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували: перебуваючи в гостях у знайомого, 22-річна зловмисниця викрала у нього мобільний телефон. Поліцейські встановили особу крадійки та її місцезнаходження.

В обох випадках правопорушниці зізналися у викраденні телефонів і повернули їх.

У місті Сторожинець раніше судимий 41-річний місцевий житель скористався тим, що один із відвідувачів кафе залишив свій мобільний телефон без нагляду на столі. Працівники сектору кримінальної поліції проаналізували записи камер відеоспостереження та встановили крадія.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, який кваліфікується за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews