У Чернівцях поліція задокументувала незаконний обіг наркотиків (Фото)

09.09.2019 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Протиправну діяльність чернівчанина правоохоронці викрили під час моніторингу соціальних мереж. У квартирі зловмисника поліцейські виявили нарковмісні рослини та наркотичні засоби.

6-го вересня під час моніторингу соціальних мереж працівники поліції виявили допис про те, що мешканці квартири в одному зі спальних районів обласного центру можуть бути причетні до незаконного обігу наркотиків.

Відреагувавши на повідомлення, поліцейські розшукали зазначене помешкання та здійснили перевірку отриманої інформації. У квартирі 34-річного раніше судимого чернівчанина слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції виявила незаконні посіви конопель.

Поліцейські вилучили у правопорушника 27 нарковмісних рослин, насіння та висушене листя конопель, а також згортки з канабісом. Усе вилучене поліцейські направили на експертизу.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Наразі проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews