Чернівці до завтра залишилися без водопостачання

13.09.2019 09:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Комунальники наповнюватимуть резервуари.

У зв’язку із проведенням робіт по заповненню резервуарів чистою водою на насосній станції «Попова» після ліквідації пориву магістрального водогону «Дністер-Чернівці» 13 та 14 вересня 2019 року подача води в Чернівцях буде здійснюватись наступним чином: В районах міста: проспект Незалежності, Героїв Майдану, Південно-Кільцева, Руська, Авангардна, Головна, Воробкевича, Івасюка, бульвар Героїв Крут, Ентузіастів, Щербанюка, Достоєвського, Небесної Сотні, О. Кобилянської, Соборна площа, Штейнберга, Богомольця, Гакмана, Кафедральна , Дзержика, Горіхівська, Заставнянська, Стрийська, Кармелюка та прилеглих вулиць водопостачання буде обмежене або з пониженим тиском:

з 10:00 год. до 19:00 год. 13.09.2019 р. з 22:00 год. 13.09.2019р. до 07:00 год. 14.09.2019р.

Водопостачання Садгірського району та вулиць: Золочівської, Бережанської, Рогатинської, Тисменецької, Чортківської, Гусятинської, Січових Стрільців, Фастівської, Гагаріна, Севастопольської, Руської( від Л. Кобилиці до Руська,183), Білоруської, Узбецької, Б. Хмельницького, Сагайдачного та прилеглих буде здійснюватись без обмежень.

Просимо зробити необхідний запас води! КП «Чернівціводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

За матеріалами пресслужби Водоканалу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews