Чоловік вдерся в дім буковинця, побив його та пограбував

17.09.2019 11:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Чоловіку загрожує покарання від 4 до 8 років ув'язнення.

Житель села Веренчанка Заставнівського району повідомив до поліції, що односелець вночі вибив вхідні двері, проник до його будинку, наніс тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном.

Слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції оглянула місце злочину, опитала потерпілого та всіх можливих очевидців події. І хоча поліцейські швидко встановили нападника, опитати його не було можливості – 48-річний грабіжник переховувався від правоохоронців.

На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад поліції Заставнівщини. Упродовж декількох годин поліцейські розшукали правопорушника. Чоловік зізнався у скоєнні злочину та добровільно віддав чужий мобільний телефон.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews