Дев'ятирічному буковинцю потрібна допомога на лікування найскладнішої форми псоріазу

19.09.2019 07:38   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Шість років поспіль 9-річний Вадим із села Шипинці Кіцманського району бореться із Псоріазом. У дитини хвороба найвищого ступеню складності – уражені 99% тіла.
«Його рани тріскають і кровоточать, в такі моменти він навіть не може ставати на ноги, бо шкіра лопає і гниє... З його тіла постійно відпадають шматки відмерлої шкіри... Йому боляче, особливо - вечорами і ночами... – пише на своїй сторінці у Фейсбук волонтерка Марта Левченко. - Батьки перепробували все: чистили кров (раніше допомагало на півроку, а тепер взагалі не дає ефекту), використовували дороговартісні гормональні креми, лікувалися у лікарнях. Кажуть: зверталися до всіх клінік України, але ніхто не береться за такий складний випадок.
 
У Вадима, окрім псоріазу, є ще одна дерматологічна хвороба – вітіліго. За словами лікарів, такого поєднання вони ще не бачили, бо те, що лікує псоріаз, заборонено використовувати при вітіліго, і навпаки».
Допомогти Вадимчику готові у клініці в Ізраїлі. Тут обіцяють: після лікування наступить тривала ремісія. Лікарі також підберуть правильне лікування на майбутнє.

Ціна порятунку - 50 840 доларів.

Родина самостійно не може зібрати такої суми. Тому просять усіх небайдужих допомогти.

Карта ПриватБанка: 4149 6293 8271 0572 (отримувач - Пілат Наталія (мама);

5168742726819315 (Пілат Наталія).

Western: Pilat Natalia.

PayPal : Для Вадимчика Демедюк

Kidsfutureukraine@gmail.com

P.S. 17 вересня Марта Левченко повідомила, що на лікування Вадима вже вдалося зібрати 26 тисяч доларів. Залишилося – ще 24 тисячі.

За матеріалами https://acc.cv.ua
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua