Буковинець поцупив у пенсіонерки бензопилу

19.09.2019 11:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Спілкуючись з правоохоронцями, правопорушник зізнався у скоєному.

69-річна жителька села Топорівці Новоселицького району повідомила до поліції про те, що з її господарства невідома особа викрала бензопилу. Правоохоронці опитали місцевих жителів і визначили коло осіб, які могли скоїти крадіжку. Опрацьовуючи отриману інформацію, оперативники Новоселицького відділення поліції встановили, що садову техніку заявниці викрав її 30-річний односелець.

Також поліцейські з’ясували: гостюючи напередодні у будинку потерпілих, зловмисник помітив біля сараю бензопилу. Наступного дня чоловік повернувся до господарства та викрав її.

Спілкуючись з правоохоронцями, правопорушник зізнався у скоєному. Працівники поліції вилучили у чоловіка бензопилу заявниці та направили на експертне дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За вказаним фактом слідчі здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадію загрожує до трьох років позбавлення волі. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews