У Чернівецькій області внутрішньо переміщеним особам надають житло

19.09.2019 21:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Майже 1,5 млн. грн. виділив Уряд Чернівецькій області на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщеної особи, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 липня 2019 р. № 680-р.

Це вже друге в цьому році надходження коштів на зазначені цілі. Нагадуємо, що розпорядженням КМУ від 12.06.2019 № 418-р Чернівецькій області було виділено кошти в сумі 544,4 тис. грн. для забезпечення житлом першого черговика з Кіцманського району.

Наразі в Чернівецькій області нараховується 25 внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, 16 з яких за результатами прийнятих рішень районних та міської комісій щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, призначено грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення. Потреба у коштах на зазначені цілі становить 17 655,5 тис.грн.

Довідково. Право на отримання грошової компенсації, відповідно до постанови КМУ від 18.04.2018 № 280, мають тільки внутрішньо переміщені особи, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, що перебувають на квартирному обліку.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews