ДТП на Буковині: в салоні авто перебували діти

21.09.2019 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На щастя, у ДТП, яке сталося у селі Глибочок Сторожинецького району, ніхто не постраждав.
20 вересня 2019 року, у селі Глибочок трапилася ДТП за участі автомобілів «Мерседес Спринтер» та «Опель Комбо». Обидва автомобілі рухалися в напрямку обласного центру.

 
Як повідомляє storozhynets.info, зі слів водія «Мерседесу», який рухався позаду «Опеля», водій Комбо увімкнув правий поворот і почав зупинятися на узбіччі.
 
 
Керманич «Спринтера» почав його об’їжджати, і в той момент, коли автівки майже порівнялися, водій Опеля увімкнув лівий поворот та почав розвертатися (чи повертати) через дорогу, через що автомобілі і зіткнулися.
 
 
Водій «Опеля» заперечував це, і пояснював, що він мав намір повернути ліворуч на прилеглу до дороги територію, для цього призупинився, пропускаючи зустрічний транспорт, увімкнув лівий поворот і почав маневр, однак в цей момент його на обгін взяв «Мерседес», внаслідок чого автівки зіткнулися.
 
 
На щастя, ніхто не постраждав. На місце події були викликані медики, оскільки в «Опелі» знаходилися діти, і потрібно було перевірити, чи не отримали вони травм.
 
 
Правоохоронці, які працювали на місці події, з’ясовуватимуть всі обставини цієї ДТП.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews