На Буковині перекрито канал незаконної поставки та реалізації зброї

24.09.2019 07:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Організатором злочинного бізнесу виступив колишній військовослужбовець. Правоохоронці затримали зловмисника під час збуту зброї та боєприпасів.

Слідчі ГУНП в Чернівецькій області спільно із співробітниками СБУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили протиправну діяльність 25-річного жителя Глибоцького району. Чоловік організував канал незаконного переміщення на територію Буковини вогнепальної зброї та засобів ураження з району проведення операції Об’єднаних сил.

Правоохоронці затримали зловмисника, коли той намагався збути ручний кулемет Калашникова та 90 набоїв до нього.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю.

Наразі триває досудове розслідування. Працівники поліції з’ясовують обставини злочинної діяльності затриманого та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до вказаного злочину.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews