Буковинців чекає XII обласний агропромисловий ярмарок «Буковинська осінь»

25.09.2019 07:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Вже цієї неділі- 29 вересня - на XIІ традиційному щорічному обласний агропромисловому ярмарку “Буковинська осінь - 2019” можна буде придбати продукцію харчових переробних підприємств за приємними цінами, відвідати обласний фінал кубку Буковини з конкуру, поласувати смаколиками польової кухні, покататися верхи на конях, оглянути сучасну сільськогосподарську техніку, ознайомитися з ремеслом народних умільців Буковини та просто гарно відпочити.

Ярмарок пройде у Реваківцях Кіцманського району на базі кінно-спортивного клубу "Буковинська Троя".

Про особливості цьогорічного свята на сьогоднішньому брифінгу розповів в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Богдан Бойчук.

Для усіх охочих відвідати захід курсуватиме безкоштовний автобус (Відправлення до с. Реваківці відбудеться 29 вересня від зупинки «Дріжджзавод»: о 8.45 та 9.45 год. З Реваківців до Чернівців - о 17.00 та 17.45 год.)

Кожен район області презентуватиме свою унікальну експозицію під час ярмарку. У ньому візьмуть участь більш як 100 сільськогосподарських товаровиробників краю, 6 наукових установ області. Понад 25 харчопереробних підприємств в широкому асортименті презентуватимуть сільськогосподарську продукцію, продукцію переробки для її реалізації та задоволення продовольчих потреб громадян. Також буде представлено міні габаритну с/г техніку, засоби захисту, обладнання, посадковий матеріал, продемонструють досягнення вітчизняної селекції.

Важливо, що учасникам ярмарку надають безкоштовні місця для торгівлі.

На ярмарку відзначать кращі сільськогосподарські та переробні підприємства краю.

На свято очікуються гості із сусідніх областей, а також з Польщі та Румунії.
Передбачається приїзд і гостей із В'єтнаму, котрі мають намір укласти партнерські угоди з нашими сільськогосподарськими товаровиробниками, ознайомитися з нашими досягненнями.

За матеріалами ЧОДА

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews