У Чернівцях чоловік з пістолетом вкрав у касирки 1400 гривень

25.09.2019 09:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Злочинець втік з місця пригоди.

У Чернівцях чоловік, погрожуючи працівниці закладу пістолетом, заволодів грошима з каси та втік. Із собою він забрав 1400 гривень. Постраждалі повідомили про це поліцію. 
 
За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції, Чернівецького відділу та Садгірського відділення поліції.
 
Під час слідчо-розшукових дій працівники поліції обстежили прилеглу територію, опитали свідків і очевидців злочину. Завдяки отриманій інформації правоохоронці швидко визначили прикмети злочинця та напрямок його втечі.
 
Вже невдовзі поліцейські розшукали нападника. Ним виявився раніше судимий 31-річний житель Вижницького району Чернівецької області. У зловмисника вилучено кошти, які він забрав із каси закладу.
 
Оглядаючи територію поблизу місця злочину, працівники поліції виявили пістолет нападника, який той викинув під час втечі. Зброю направлено на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
 
За протиправну діяльність зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews