На очах у чернівецьких патрульних водій пив пиво

26.09.2019 22:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік пояснив патрульним, що він вирішив випити пива, оскільки перенервувався та через це в нього підвищився тиск.

Як повідомили патрульні, вчора, близько 13-ї години, за порушення правил дорожнього руху вони зупинили автомобіль BMW, - пише promin.cv.ua.

В ході перевірки документів з’ясували, що у водія відсутній поліс страхування. Під час розгляду справи про адмінпорушення поліцейські помітили, що у водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій всіляко намагався уникнути огляду на стан сп’яніння.
 
Згодом водій сів у своє авто, та у присутності поліцейських взяв у пасажира пляшку з пивом і зробив кілька ковтків. Чоловік пояснив, що викликав водія, який сяде за кермо його автомобіля, а він вирішив випити пива, оскільки перенервувався та через це в нього підвищився тиск.
 
На чоловіка оформили протокол за ч.4 ст.130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю).
 
 
Справа розглядатиметься у суді. За це правопорушнику загрожує штраф 20 400 гривень та позбавлення прав на 3 роки або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб теж з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews