На Прибані відбувся День відкритих дверей від буковинських десантників

27.09.2019 06:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

26 вересня на військовому полігоні Прибан буковинські десантники спільно з обласним військкоматом провели День відкритих дверей.

Сотні буковинців, зокрема, молодь з різних районів області, мали нагоду дізнатись про те, як відбуваються навчання в підрозділі, що невдовзі вирушить в зону проведення бойових дій.

Гостей ознайомили з основними характеристиками бойової техніки, озброєння та спорядження, яке використовують десантники, а також залучили до занять з тактичної, медичної, та інженерної підготовки.

Особливе зацікавлення в молоді викликало виконання військовими стрільб з різнокаліберної зброї та можливість побачити в дії бойові машини.

Чимало юнаків і дівчат прийшли сюди саме тому, що планують у майбутньому  долучитись до лав Збройних сил. Деякі з них вже чітко визначились зі вступом у вищі військові навчальні заклади.

Військові також розповідали про особливості та переваги контрактної служби, зокрема у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді. Варто зазначити, що окрім бойових, частина пропонує вакансії, які тісно пов’язані з цивільними, тобто для медиків, фінансистів, кухарів, водіїв тощо.

Отримати вичерпну інформацію стосовно військової служби за контрактом можна в Чернівецькому ОВК за адресою: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 32, або у військкоматах області. А також за телефонами: 0509480349,  (0372) 524349.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews