Начальник ГУНП в Чернівецькій області провів прийом громадян

30.09.2019 23:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Щопонеділка на особистий прийом до начальника ГУНП в Чернівецькій області приїжджають жителі різних куточків Буковини.

Зазвичай, відвідувачі цікавляться станом досудового розслідування кримінальних проваджень, питають поради щодо ситуацій, де потрібна допомога правоохоронців, а також звертаються з проханням посприяти у вирішенні інших питань, що належать до компетенції поліції.

Сьогодні, 30-го вересня, під час особистого прийому громадян до Анатолія Дмитрієва надійшло два звернення щодо розслідування кримінальних проваджень, якими займаються слідчі Хотинського відділення та Кіцманського відділу поліції. Одне із звернень стосувалося заволодіння землею, інше – дорожньо-транспортної пригоди. В обох випадках громадяни отримали вичерпну інформацію щодо перебігу досудового розслідування та мали можливість поспілкуватися із заступником керівника поліції області – начальником Слідчого управління ГУНП Олександром Чубеєм.

Також до Анатолія Дмитрієва звернувся чернівчанин, у якого виникла конфліктна ситуація із сусідом. Чоловікові надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення інциденту та призначено перевірку вказаного факту.

Окрім цього, під час прийому громадян надійшло прохання посприяти учаснику АТО у вирішенні соціально-побутових питань. Начальник обласного управління Нацполіції доручив підтримати ініціатора звернення та надати допомогу в межах повноважень поліції.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews