Масове отруєння на весіллі: кількість постраждалих буковинців збільшилася

02.10.2019 18:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З 86 людей, що отруїлися на весіллі, 28 дітей.

Станом на ранок 2 жовтня кількість осіб, що постраждали від отруєння на весіллі в одному з барів Путили зросла до 86 осіб, з яких 28 дітей.

 
Як повідомляє "Чернівецький промінь", з посиланням на  Чернівецький обласний лабораторний центр, з осіб, що захворіли, до КНП «Вижницька районна лікарня» (м. Вашківці) госпіталізовано 19 осіб, з них 5 дітей, до КЗ «Путильська ЦРЛ» – 5 людей, з них 1 дитина, до ОКУ «Обласна клінічна лікарня» м. Чернівці – 4 осіб (дорослі).
 
 
Іншим хворим надана первинна медична допомога, призначено амбулаторне лікування, ведеться медичне спостереження. За місцем проживання осіб, які були на весіллі, організовано активне виявлення випадків захворювань.
 
 
Під час епідеміологічного розслідування відібрано зразки харчових продуктів, води питної, змивів з об’єктів довкілля для проведення  лабораторних досліджень.
 
Нагадаємо, 1 жовтня, до міжрайонного відділу Чернівецького обласного лабораторного центру надійшли повідомлення про захворювання 20 дорослих та 7 дітей, які були на весіллі в кафе-бар «Оскар» у Путилі. Орієнтовно на весіллі було до 250 осіб.
 
Також цього ж дня захворіли 5 дорослих та 1 дитини, які були на святкуванні весілля в ресторані «Туку» у Красноїльську Сторожинецького району Чернівецької області. На святкуванні весілля було 260 осіб.
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews