Стан Чернівецької психлікарні лякає: в яких умовах живуть пацієнти закладу

03.10.2019 11:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Понад 400 пацієнтів наразі перебувають у Чернівецькій обласній психіатричній лікарні. 

Та наразі більшість приміщень перебувають у жахливому стані, а два відділення потребують капітального ремонту. Також у багатьох відділеннях потрібно замінити ліжка, матраци та постільну білизну.

У 7-му відділенні вже розпочали ремонтні роботи за кошти, які лікарні виділила нещодавно обласна рада. Ситуацію ж в решті відділень зараз вивчає комісія облради, яка визначить увесь обсяг необхідних робіт, - пише nb.cv.ua.

Проте головна лікарка Анжела Левицька не вважає, що у медзакладі жахливий стан. На її думку лише два відділення зараз перебувають в не дуже хорошому стані.

«Що значить жахливий стан? Жахливого стану вже ніде немає. Тільки два відділення, які дійсно перебувають не в тому належному стані, якому би хотілось нам бачити», - зазначила Анжела Левицька.

Та поки керівництво лікарні переконане, що жахливого стану ніде немає, пацієнти змушені перебувати в палатах з облупленими стінами і спати на розвалених ліжках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews