Масове отруєння на весіллі: кількість госпіталізованих буковинців зростає

03.10.2019 18:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На даний момент кількість осіб, що отруїлися на весіллі у Путилі становить 95 осіб, з них 29 дітей.

 
З числа осіб, що захворіли, всього госпіталізовано 39 осіб, з них дітей 9, зокрема до КНП «Вижницька районна лікарня» (м. Вашківці) госпіталізовано 19 осіб, з них 5 дітей, до КЗ «Путильська ЦРЛ» – 13 людей, з них 3 дитина, до ОКУ «Обласна клінічна лікарня» м. Чернівці – 6 осіб (дорослі), ОКУ «Обласна дитяча клінічна лікарня» - 1, з них дітей - 1.
 
Іншим хворим надано первинну медичну допомогу, призначено амбулаторне лікування, ведеться медичне спостереження. За місцем проживання осіб, які були на весіллі, організовано активне виявлення випадків захворювань, - пише promin.cv.ua.
 
 
Кількість осіб, що отруїлися на весіллі у Красноїльську становить 16 осіб. Всіх захворілих госпіталізовано до КНП «Сторожинецька центральна районна лікарня» з діагнозом «Харчове отруєння».
 
 
Продовжується проведення лабораторних досліджень зразків харчових продуктів, питної води, змивів, обладнання, посуду, інвентарю, зразків матеріалу від осіб, які залучалась до приготування страв, контактних осіб, хворих.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews