У Чернівцях відбудеться концерт ансамблю Національної гвардії України

03.10.2019 20:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Четвертого жовтня в Будинку офіцерів відбудеться концерт Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України.

О 17.00 в Будинку офіцерів міста Чернівці ( площа Театральна, 6) для особового складу Національної гвардії України, членів їх сімей, громади міста, представників Збройних Сил, Нацполіції та інших військових формувань відбудеться концерт Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України.

Академічний ансамбль пісні і танцю Національної гвардії України налічує понад сто учасників. Його склад поєднує хор, балет, оркестр, народні колективи з усіх частин України, зокрема, чоловічій вокальний квартет «Гетьмани», вокальний гурт «Червоні маки», фольк-шоу гурт "Душа співає" та інші. Серед солістів Академічного ансамблю переважна кількість мають звання Народних та Заслужених артистів України.

Вхід вільний.

Запрошуються представники державних, громадських, приватних організацій та засобів масової інформації.

Акредитація для представників ЗМІ за телефоном: 0677002956.

За матеріалами ЧОДА

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews