Внаслідок ДТП на Буковині травмувалося четверо осіб

04.10.2019 20:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Аварії мали місце у Новоселицькому та Герцаївському районах. 

Зокрема, увечері 3-го жовтня на Новоселиччині на автодорозі між селами Рідківці і Топорівці сталося зіткнення двох автомобілів.

Виїхавши на місце автопригоди, слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції встановила, що 21-річний водій фургона «Renault Kangoo» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із автомобілем «Geely» під керуванням 43-річного жителя Хотинського району.

Під час дорожньо-транспортної пригоди обидва кермувальники та 33-річний пасажир легковика отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені до лікарні.

null

Цього ж вечора у селі Молниця Герцаївського району 57-річний житель району не впорався з керуванням автомобілем «ЗАЗ» і допустив зіткнення з фургоном «Peugeot Partner». Внаслідок аварії водій «ЗАЗу» отримав травму грудної клітини та перелом ребра і був госпіталізований до медичної установи.

Відомості за вказаними фактами слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі скерували до суду клопотання про арешт транспортних засобів та призначення низку експертиз.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews