У Чернівецькій ОДА обговорили перезавантаження влади

06.10.2019 21:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Керівник апарату облдержадміністрації Олег Стецевич провів семінар з керівниками апаратів та працівниками служб управління персоналом районних державних адміністрацій з окремих питань діяльності місцевих державних адміністрацій.

Зокрема розглянуто проблемні питання, пов’язані із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року № 746 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2014 року № 91», що стосується скорочення кількості працівників в райдержадміністраціях.

Також обговорено питання, пов’язані із набуттям чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» від 19 вересня 2019 року № 117-IX. Нагадаємо, цей закон передбачає спрощення порядку прийняття на державну службу та звільнення з неї, підвищення відповідальності державних службовців за досягнення результатів їхньої діяльності, а також запровадження можливості контрактної державної служби та врегулювання окремих проблемних питань, обумовлених впровадженням закону.

Семінар пройшов за участі фінансистів та юристів, які розповіли тонкощі законодавства і дали відповіді на питання, які турбували учасників-представників районів області.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews