Освітяни Буковини отримали нагороди та відзнаки

07.10.2019 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Четвертого жовтня в.о. голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець привітав працівників освіти краю з нагоди їх професійного свята. Він зазначив, що освітянин – це одна з найбільш багатогранних професій, адже вона поєднує в собі дослідника, вченого письменника, психолога і стратега.

"Висловлюю Вам сердечну вдячність за вашу працю та великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ви не лише озброюєте учнів знаннями, а й формуєте їх духовно й фізично, прищеплюєте їм життєві принципи, допомагаєте виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й освіченості сьогоднішніх учнів та студентів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому", - звернувся до освітян Ігор Богатирець.

"Щороку славу нашій області приносять педагоги, які готують переможців олімпіад. У 2018/2019 навчальному році маємо 39 переможців IV етапу Всеукраїнських олімпіад із 17 навчальних дисциплін. Прикметно, що завдяки Вашій наполегливій праці учні здобули 7 перших, 7 других та 25 третіх призових місць", - відзначив в.о. голови ОДА та побажав педагогам гідно пройти всі освітні реформи.

Ігор Богатирець відзначив кращих педагогів Буковини найвищими освітянськими нагородами Міністерства освіти і науки України, почесними відзнаками ОДА "На славу Буковини", "100 років Буковинському Віче" та Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

Почесне звання "Заслужений працівник освіти України" присвоїли Світлані Мартинюк - директору Заставнівської гімназії Заставнівської міської ради.

Почесну відзнаку ОДА "На славу Буковини" отримав Андрій Лепіковський - доцент кафедри біологічної фізики та медичної  інформатики Буковинського державного медичного університету;

відзнаку ОДА "100 років Буковинському Віче" - директор Чернівецького вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного уніврситету Микола Кирилюк та голова медичної сервісної служби Клішковецької ОТГ , заступник директора Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка Наталія Мельничук.

Також 20 буковинських педагогів - лауреатів цьогорічної премії імені Омеляна Поповича отримали дипломи та грошові винагороди.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews