Буковинець намагався на швидкості втекти від патрульних (відео)

08.10.2019 13:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора, близько 11 години, рухаючись автодорогою Н-10, поблизу перехрестя Кіцмань-Вижниця, патрульні помітили легковик «Audi А6»,  водій якого порушив правила дорожнього руху.

 
Як повідомив на своїй сторінці у facebook, начальник Патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб, інспектори подали вимогу про зупинку, однак, керманич ніяк не відреагував.
 
Не зважаючи ні на населений пункт ні на похоронну ходу, в якій рухаються десятки людей, чоловік почав стрімко набирати швидкість.
Інформацію про авто, яке втікає на швидкості близько 170 км/год, передають на поліцейську станцію, де інспектори перекривають рух та створюють штучний затор. Наблизившись до поліцейської станції водій розуміє, що втікати нікуди та зупиняється.
 
Правоохоронці затримали тікача та склали на нього 13 адміністративних протоколів, в тому числі і за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews