Буковинських школярів хотіли годувати зіпсованою рибою

16.10.2019 10:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Близько 10 кілограмів мороженої риби були зіпсовані.

Днями, при розмороженні риби хек працівники харчоблоку Ставчанського навчально-виховного комплексу Хотинського району запідозрили факт неякісної риби, яка була поставлена постачальником Хотинського району  згідно договору. Для з’ясування обставин директор НВК  викликав державних інспекторів Хотинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.
 
Інспектори встановили, що риба морожена із партії 10 кг, яка знаходилася для використання у  морозильній  камері харчоблоку,  має непритаманний для даної продукції запах та зовнішній вигляд. Для підтвердження безпечності харчового продукту було відібрали та направли зразок риби мороженої хек з метою  проведення лабораторного дослідження в Чернівецьку регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби. 
 

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області ініціює позапланове інспектування постачальника харчових продуктів до Ставчанської НВК. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews