На Буковині чоловік вирощував у вазони з коноплі

25.10.2019 09:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Затриманих осіб поліцейські перевіряють на причетність до інших злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

Боротьба з наркозлочинністю є одним із пріоритетних напрямів діяльності правоохоронців. Поліцейські щоденно здійснюють заходи, спрямовані на виявлення фактів незаконного зберігання та збуту наркотиків, припинення діяльності нарколабораторій і наркопритонів.

Так, отримавши інформацію про можливу протиправну діяльність двох жителів селища міського типу Глибока, співробітники Глибоцького відділення поліції здійснили 23-го жовтня санкціоновані обшуки за місцем їх проживання.

Під час обшуків у господарствах 31-річної жінки та 40-річного чоловіка поліцейські виявили та вилучили в загальному 100 грамів канабісу, а також рослини та насіння конопель.

Вилучене направлено до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

За обома фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews