Трьох буковинців засудили за вбивство товариша

26.10.2019 12:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Нетверезі чоловіки забили до смерті свого товариша.

Під час судового розгляду встановлено, що в листопаді 2018 року, п’ятеро  мешканців Хотинського району Чернівецької області спільно розпивали алкогольні напої на території приватного господарства в селі Данківці.
 
Раптово між двома чоловіками виник конфлікт, на ґрунті якого інші учасники застілля підтримали 42-річного товариша по чарці та упродовж декількох годин з особливою жорстокістю  били  свого знайомого (мешканця села Каплівка Хотинського району, 1976 року народження), аж до настання його смерті.
 
Вину зловмисників в інкримінованих їм кримінальних правопорушення доведено повністю.
 
Вироком Новоселицького районного суду двох осіб засуджено за умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з особливою жорстокістю, за попередньою змовою з групою осіб засуджено до 10 років позбавлення волі, а їхнього 43-річного співучасника, який окрім умисного вбивства обвинувачувався у втягненні неповнолітньої у злочинну діяльність до 14 років позбавлення волі.
 

Матеріали відносно неповнолітньої особи були виділені в окреме провадження, до неї застосовано примусові заходи медичного характеру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews