Буковинець збив людину та заховав авто у лісосмузі

27.10.2019 11:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Пошкоджену машину водій сховав у лісозмузі. Потерпілий з важкими травмами опинився в реанімації.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селі Верхні Станівці надійшло на спецлінію «102» пізно ввечері 21 жовтня. Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група Кіцманського відділу поліції з’ясувала, що невідомий автомобіль скоїв наїзд на 37-річного місцевого жителя та поїхав у напрямку Сторожинецького району.

Під час ДТП потерпілий отримав численні тілесні ушкодження і в тяжкому стані був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Поліцейські опитали очевидців автопригоди, оглянули місце події та вилучили склоочисник і фрагмент лакофарбового покриття транспортного засобу.
 
Завдяки виявленим речовим доказам правоохоронці встановили ймовірну марку та колір автомобіля.

Правоохоронці з’ясували, що наїзд на потерпілого скоїв його 20 річний односелець, який керував автомобілем «ВАЗ 2106». Автівку зі слідами ДТП хлопець сховав у лісосмузі неподалік свого місця проживання.
Працівники поліції розшукали легковика та вилучили, як речовий доказ. Суд наклав арешт на транспортний засіб.

Наразі триває досудове розслідування за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews