На Буковині упіймали серійного злодія

31.10.2019 19:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівчанин викрадав у своїх жертв гроші та цінні речі, користуючись їхньою безпечністю й неуважністю. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Під час розслідування низки крадіжок, що мали місце у Чернівцях, співробітники Шевченківського відділення поліції викрили протиправну діяльність 31-річного раніше судимого місцевого жителя. Зокрема, поліцейські встановили його причетність до трьох випадків заволодіння чужим майном у серпні цього року.

Так, перебуваючи у одному з магазинів, чоловік скористався моментом, коли продавчиня відвернулася, і заволодів її мобільним телефоном, що лежав на столі. Аналогічним чином зловмисник викрав у іншій крамниці гроші з шухляди столу, а у фітнес-центрі – сумку відвідувачки з грошима та особистими речами. Своїми діями злодій завдав потерпілим збитків майже на 18,5 тисяч гривень.

Проаналізувавши записи камер відеонагляду, оперативники Шевченківського відділення поліції встановили крадія. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння вказаного кримінального правопорушення підозрюваному загрожує ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews