Буковинець наніс тілесні ушкодження поліцейському

31.10.2019 19:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 31 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що в селі Лопушна в одному з місцевих магазинів відвідувач здійснив словесну суперечку з продавчинею магазину.

Отримавши повідомлення про суперечку, поліцейські Вижницького відділення поліції прибули на виклик для врегулювання конфліктної ситуації. Під час спілкування з правоохоронцями 47-річний чоловік поводився агресивно і зухвало. Здійснюючи супротив, порушник накинувся з кулаками на поліцейського та наніс йому тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції задокументувала правопорушення та опитала свідків події.

Наразі за вказаним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews