Керувати емоціями навчали соцпрацівників Буковини

31.10.2019 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

30-31 жовтня 2019 року Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів семінар для працівників центрів соціальних служб на тему: «Профілактика синдрому «емоційного вигорання» в професійній сфері».

Специфіка роботи працівників системи соціальних служб відрізняється тим, що присутня велика кількість ситуацій з високою емоційною насиченістю,  що вимагає від спеціаліста значного внеску до встановлення довірливих стосунків із клієнтом, велику кількість міжособистісного та ділового спілкування, вміння управляти емоційною напругою. 

З метою запобігання професійного вигорання та надання професійної підтримки на робочому місці психологиня Оксана Пендерецька провела з учасниками семінару тематичний тренінг.

У ході спільної роботи було визначені основні умови збереження емоційного здоров'я соціальних працівників, способи допомоги та самодопомоги при синдромі емоційного вигорання.

На завершення семінару його учасники отримали рекомендації для спеціалістів соціальних служб щодо профілактики вигорання співробітників та ознайомлено із правилами психологічної безпеки.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews