У Чернівцях обговорили постачання електроенергії на 2020 рік бюджетними установами та організаціями

31.10.2019 21:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

31 жовтня 2019 року в приміщенні обласної державної адміністрації  під головуванням в.о. заступниці голови обласної державної адміністрації, директорки Департаменту фінансів Анжели Дякової, за участі представників управління інфраструктури обласної державної адміністрації, Головного управління Державної казначейської служби України в Чернівецькій області, управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області, ТОВ «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія» та розпорядників бюджетних коштів відбулась робоча нарада щодо укладання договорів на розподіл та постачання електричної енергії на 2020 рік бюджетними установами та організаціями.

Під час наради були надані рекомендації, щодо реєстрації зобов’язань бюджетних установ в органах державної казначейської служби. Вироблені єдині підходи, щодо виконання вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та надано відповіді на запитання, що цікавили розпорядників коштів.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews