У Чернівцях пошкоджені конструкції пісколовок підрядник відновить за власні кошти

01.11.2019 13:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Ремонтні роботи будуть проведені у стислі терміни.

Комісійне обстеження стану горизонтальних пісколовок очисних споруд комунального підприємства «Чернівціводоканал» проведено за дорученням міського голови Олексія Каспрука з метою виявлення та усунення пошкоджень в їх конструкції та забезпечення подальшої безпечної експлуатації очисних споруд.

В обстеженні взяли участь заступник заступник міського голови Володимир Середюк, фахівці КП «Чернівціводоканал», департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, а також представники підрядної організації ТзОВ «Дельта Буд».

 

У ході комісійного обстеження встановлено, що на кутових з’єднаннях бетонних конструкцій пісколовки з’явилися тріщини, які можуть спричинити порушення герметичності споруди. За результатами обстеження вирішено зобов’язати підрядну організацію «Дельта Буд» на виконання гарантійних зобов’язань власним коштом терміново провести роботи щодо усунення виявлених пошкоджень та тріщин, до початку робіт встановити контрольні маячки для постійного моніторингу стану бетонних конструкцій.

Для забезпечення виконання ремонтних робіт КП «Чернівціводоканал» тимчасового виведе почергово пісколовки з робочого процесу. Під час ремонтних робіт фахівці КП «Чернівціводоканал» та технагляду департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин спільно з представниками підрядної організації забезпечать постійний моніторинг за станом пісколовок. Ремонтні роботи будуть проведені у стислі терміни. Про це йдеться на офіційному сайті міської ради Чернівців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews