Чому Чернівці стали містом без стратегії?

01.11.2019 14:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Політолог Ольга Сурняк назвала Чернівці містом без стратегії.

Політолог Ольга Сурняк у своїй авторській колонці на «24 каналі» констатувала, що нині Чернівці є містом без стратегії. А також зробила невтішний прогноз, що якщо ситуація найближчим часом не зміниться і місто не почне реалізовувати свій туристичний потенціал, то Чернівці можуть зникнути з мапи України.

 
Так, авторка констатує, що за нинішнього керівництва Чернівці суттєво деградували та скотилися на останні позиції у рейтингу комфортності міст України.
 
- Чернівці у 2012-му були найкомфортнішим містом України, а в 2019-му зайняли 20 місце із 22-х, - зазначає Ольга Сурняк.
 
 
Ключовою причиною такої деградації політолог називає відсутність у нинішнього керівництва Чернівців чіткої стратегії розвитку міста.
 
- Деякі українські міста мають якісну стратегію розвитку, деякі імітують шаблонні варіанти інших міст, а Чернівці – місто без стратегії. Місто, яке не має інфраструктурної доступності, не має зв'язку із зовнішнім світом, не може існувати, тому Чернівці потрібно або модернізувати, або місто зникне, - констатує Ольга Сурняк.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews