Буковинський дільничний викрив наркомана

07.11.2019 10:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Житель Лужан зберігав при собі амфетамін. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Патрулюючи територією обслуговування, дільничний офіцер Кіцманського відділу поліції зупинив 29-річного місцевого жителя. Чоловік перебував у громадському місці в стані алкогольного сп’яніння.

За вчинення адміністративного правопорушення працівник поліції склав на порушника адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час поверхневого огляду в кишені куртки чоловіка поліцейський виявив згорток фольги із наркотичною речовиною «Амфетамін».

Слідчі вилучили наркотичну речовину та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews