Ще двох наркоманів затримали на Буковині

12.11.2019 08:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Порушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Працівники Хотинського відділення поліції спільно з дільничними офіцерами провели санкціонований обшук у приватному будинку 21-річного жителя села Ставчани.

В одній з житлових кімнат правоохоронці виявили та вилучили речовини наркотичного походження.

Інше правопорушення щодо незаконного зберігання наркотиків задокументувли працівники Кіцманського відділення поліції.

Під час профілактичного відпрацювання території міста Кіцмань, поліцейські склали протокол на 32-річного жителя села Ошихліби за вчинення ним адміністративного правопорушення передбаченого частино 1 статті 175-1-(Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).

Під час проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка портсигар з подрібненими рослинами канабісу.

Вилучені речовини направлено на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews