Хто стоїть за обшуками у голови Чернівецької облради?

12.11.2019 11:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За переконанням голови обласної ради, з обшуком можуть бути пов'язані люди, які хотіли привласнити санаторійу Брусниці.

З 2013 по 2018 рік тривали пошуки інвестора для відновлення Бальнеологічного санаторію "Брусниця" на Буковині. Про це розповів голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у програмі "Діалоги" на телеканалі "Чернівецький промінь".
 
Іван Мунтян додав, що з'явилися люди, які хотіли привласнити санаторій без додаткових умов. Спробою тиску в інтересах третіх осіб посадовець пояснює нещодавні обшуки НАБУ в кабінетах обласної ради.
 

За весь цей період я особисто займався пошуком інвестора на різних нарадах та форумах, як Європи так і України. Ті умови, які були виставлені на конкурсі в 2015 році, багатьох не влаштували. Була дотримана вся процедура згідно закону. У нас в області знайшовся підприємець, який має подібні готельні комплекси, і якого влаштували ті умови, які запропонувала обласна рада. В цей момент з'явилися люди, які хотіли взяти санаторій без будь-яких умов.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews