У Чернівцях група осіб збувала наркотичні речовини

13.11.2019 07:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Їх затримали під час збуту чергової партії небезпечних речовин.

Співробітники поліції викрили 26-річного місцевого жителя, який займався реалізацією наркотичних речовин.

Правоохоронці затримали зловмисника на місці злочину під час збуту чергової дози наркотиків. Працівники поліції вилучили згорток фольги з вмістом наркотичних речовин.

Крім цього, в рамках цього кримінального провадження поліцейські викрили протиправну діяльність 28-річного жителя Хотинського району, який збував аналогічну наркотичну речовину.

Поліцейські встановили причетність цих осіб до спільного виготовлення та збуту психотропних речовин.

Під час санкціонованого обшуку співробітники поліції виявили та вилучили грошові кошти у сумі 60 тисяч гривень, здобуті злочинним шляхом, психотропну речовину - амфетамін, речовини для виготовлення наркотиків та електронні ваги.

Співробітники поліції затримали злочинців в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманих поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Наразі досудове розслідування триває, призначено низку необхідних експертиз.

null



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews