В середмісті Чернівців сталася надзвичайна ситуація (фото)

17.11.2019 16:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рятувальники, медики, поліціянти та інші служби продемонстрували глядачам свої дії з ліквідації різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

15 листопада на Соборній площі провели першу у Чернівецькій області екшн-акцію. Усі охочі побачили, як працюють спецслужби у надзвичайних ситуаціях.

Дійство зібрало десятки учасників та глядачів. Рятувальники, медики, поліціянти та інші служби продемонстрували глядачам свої дії з ліквідації різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Для цього на площі змоделювали ДТП з реальними автомобілями, підпалом, звуковими ефектами, вибухом бензобаку тощо, з умовними потерпілими та їхнім деблокуванням із понівечених авто. Кожна служба пояснювала, що їхні працівники робитимуть у такому разі, як ліквідовуватимуть наслідки.

«Вогнеборці гасили палаючий автомобіль, а також за допомогою спеціального інструменту – гідравлічних ножиців – розрізали авто та деблоковували умовного постраждалого з понівеченої машини. Всі служби діяли злагоджено, тому одразу після деблокування рятувальники передавали умовно постраждалих медикам, котрі одразу надавали їм першу допомогу.
Також рятувальники додатково пояснили присутнім особливості ліквідації пожеж в електромобілях, адже в них своя специфіка, яка вимагає від пожежно-рятувальних підрозділів дещо інших дій, ніж під час гасіння пожежі у звичайному авто», – написав на своїй сторінці у фейсбуку начальник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю УДСНС у Чернівецькій області Сергій Бабчук.

null
Фото Володимира Гуцула

 

null
Фото Володимира Гуцула

 

null
Фото Володимира Гуцула

 

null
Фото Володимира Гуцула



Джерело: "Шпальта"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews