На Буковині невідомі вкрали розрахунковий термінал з магазину

18.11.2019 12:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загальна сума збитків становить 25 тисяч гривень. Порушникам загрожує до шести років позбавлення волі.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від 55-річного жителя села Грубна. Заявник повідомив, що з його приватного будинку зникли грошові кошти.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група Сокирянського відділеня поліції. Правоохоронці опитали потерпілого, а також перевірили коло осіб, які могли бути причетні до злочину та встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний місцевий житель. Злодій проник до будинку та заволодів грошовими коштами потерпілого.

Чоловік і раніше потрапляв у поле зору поліції.

Працівники поліції розшукали та затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання службовою уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисника поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Інше аналогічне правопорушення розкрили поліцейські Заставнівського відділення поліції.

Під час оперативно-розшукових заходів слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції спільно з співробітниками Управління карного розшуку розшукали крадіїв розрахункового терміналу з одного із магазинів села Чуньків.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причеті 31-річний та 19-річний жителі міста Бердичів Житомирської області.

Речові докази вилучено.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews