Начальник управління освіти зриває ремонт у школі №22?

19.11.2019 21:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ремонт у школі триває вже більше року.

На виконання робіт з утеплення навчальних закладів міська влада взялала кредит ще у 2015 році, але роботи у ЗОШ № 22 розпочали лише у квітні 2018 року. Підрядник запевняв, що встигне завершити до початку навчального року, але згодом відтермінував завершення робіт на 1 жовтня 2019. Минуло 1,5 місяці, а ремонт ще далекий від завершальної стадії, - пише видання "Чернівці Таймс".
 
Міському голові Олексію Каспруку було відомо, що це недобросовісний підрядник, і інформація про його судові процеси по аналогічних роботах в інших містах є у відкритому доступі, але на це ніхто не звернув уваги, - зазначив депутат Чернівецької міської ради Сергій Греков у програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».
 
Депутат зазначив, що окрім мера, підрядника і розпорядника коштів, найбільшу відповідальність несе начальник управління освіти Сергій Мартинюк, який мав контролювати всі роботи.
 
Він як людина, яка представляє інтереси освітян, повинен був в першу чергу звертатись до розпорядника коштів, до міського голови, до депутатського корпусу, піднімати питання, що йде зрив навчального процесу. І ми про це говорили ще у кінці серпня і навіть звертались батьки до начальника управління освіти, що на території школи, напередодні початку навчального процесу, будівельний майданчик. Батьки переживали, що діти можуть піти на ці будівельні майданчики і травмуватись.
Джерело: promin.cv.ua
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews