Голова ОДА зустрівся з представником ІСС Ukraine в Чернівецькій області

21.11.2019 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

20 листопада заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець провів зустріч з керівником Регіонального представництва ІСС Ukraine в Чернівецькій області Ігорем Боднаруком.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва. На сьогодні представництвами ІСС Ukraine спільно з керівництвом областей проводиться цілеспрямована робота із залучення інвестицій, сприяння виходу національних товаровиробників на зовнішні ринки збуту, ознайомлення і навчання української ділової спільноти з правилами, нормами та стандартами ведення сучасного міжнародного бізнесу.

Під час зустрічі обговорили питання перспективного співробітництва регіонального представництва ІСС Ukraine в Чернівецькій області з підприємницькими колами краю з метою надання їм практичної допомоги, використовуючи потенціал та можливості ІСС Ukraine.

За підсумками зустрічі сторони домовились про налагодження співпраці обласної виконавчої влади з Регіональним представництвом ІСС Ukraine в Чернівецькій області. Це, у свою чергу сприятиме формуванню позитивного міжнародного іміджу та сприятливого бізнес-середовища України, зокрема, Чернівецької області, створенню умов для інтеграції українського бізнесу до міжнародної бізнес-спільноти.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews