Стрілянина на буковинському кордоні: троє поранених (відео)

23.11.2019 06:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Швидко посідали у машини і ледь не наїхали на прикордонників. А ті, щоб зупини контрабандистів, почали стріляти. Сталося це поблизу села Гвіздівці, що на Сокирянщині

Буковинські прикордонники  відкрили вогонь по контрабандистах, які намагались переправити тютюнові вироби до сусідньої Молдови. Чоловіки вантажили товар у машини, а коли ж побачили правоохоронців, кинулися навтьоки. 
 
Невдовзі від чергового підрозділу поліції надійшла інформація, що в центральну районну лікарню звернулися 3 цивільні особи з вогнепальними пораненнями. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
 
Для з’ясування всіх обставин цієї події на ділянку Чернівецького прикордонного загону вибув Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко. Наразі у взаємодії з іншими правоохоронними органами встановлюється коло всіх осіб правопорушників та проводиться подальша перевірка.
 
Джерело: "Чернівецький промінь"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews