На Буковині підприємці крали електроенергію

23.11.2019 13:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загалом з початку року енергетики Буковини виявили 182 факти крадіжок електроенергії.

Упродовж першої декади листопада під час планових оглядів роботи електрообладнання на двох сільськогосподарських підприємствах Герцаївського району енергетики виявили факти споживання електроенергії поза обліком. Повідомляє АТ Чернівціобленерго.
 
Зважаючи на значні обсяги розкрадання, на місце події енергетики викликали наряд поліції, який зафіксував даний злочин.
 
Варто зазначити, що раніше один із цих підприємців вже притягувався до відповідальності та сплатив нараховані суми штрафів за попереднє порушення.
 
Тепер підприємці не лише змушені будуть компенсувати чималі збитки, завдані Товариству, але й відповідатимуть відповідно до Кримінального кодексу України.
 
Загалом, з початку 2019 року енергетики Буковини виявили 182 факти крадіжок електроенергії. З них 48 випадків зафіксовано у непромисловому секторі (юридичні особи, торгівля, дрібний бізнес), а 134– у побутових споживачів.
 
Під час планових рейдів упродовж 10 місяців року фахівці Товариства склали акти про порушення правил користування електричною енергією на загальну суму понад 1,8 мільйона гривень.

Джерело: promin.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews