Кіцманщина від завтра буде без світла

24.11.2019 14:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Кіцманський РЕМ з 25 по 29 листопада проводитиме планові відключення електроенергії у зв’язку із чисткою трас та роботами із підключення.
 
25 листопада з 9 до 16.30 світла не буде у селі Кліводин (вулиця Головна), смт. Лужани (вул.Н.Яремчука, Миру, Українська, Молодіжна, Пушкіна), повністю село Нижні Станівці, село Киселів (вул.Велика Володимірівська, Макаренка, Вчительська, Стефаника, 30 років Перемоги, Кошового, І.Франка)
 
26 листопада з 9 до 16.30 світла не буде у селі Стрілецький Кут, кут Ферма, с.Киселів  (вул.Івасюка, Чапаєва, Мічуріна, Задорожня).
 
27 листопада  - с.Стрілецький Кут (вул. Церковна, Центральна, Ясельна, Клубна), с.Чортория, (вул. Головна, О.Кобилянської, Л.Українки), с.Витилівка (Б.Хмельницького, Крикливця), с.Киселів (вул. Заводська, Новосілівка, В.Володимира).
 
28 листопада з 9 до 13 години без світла с.Борівці (вул. Суворова, Б.Хмельницького, пров.Шкільний), з 13 до 16.30 - с.П’ядиківці, з 9 до 16.30 - с.Нижні Станівці.  Повідомляє Кіцмань сіті.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews