Представили нового голову Чернівецької ОДА Сергія Осачука

26.11.2019 09:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

25 листопада 2019 року перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив нового голову Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука, призначеного Указом Президента України від 22 листопада.

Сергій Трофімов зачитав відповідний Указ Президента та вручив очільнику облдержадміністрації службове посвідчення.

Новопризначений керівник Чернівецької ОДА подякував Главі держави за високу довіру. «Із честю та найвищою мірою відповідальності за розвиток нашого краю я приймаю сьогодні ці повноваження та запевняю вас у моїй повній відданості інтересам та цінностям Української держави, потребам всіх громадян України, які проживають на території Чернівецької області», - наголосив під час виступу голова облдержадміністрації Сергій Осачук.

За словами Сергія Осачука, провідним завданням у діяльності Чернівецької обласної державної адміністрації буде забезпечення у повсякденному житті верховенства права, вибудовування ефективної комунікації та співпраці з усіма громадами, містами і селами, усіма професійними та громадськими спільнотами краю.

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов звернув увагу на пріоритетні напрямки роботи нового керівника області, а саме: покращення транспортної інфраструктури, боротьба з контрабандою та незаконною вирубкою лісів, розвиток мережі пунктів пропуску через державний кордон, добудова перинатального центру та завершення процесу децентралізації.

Своєю чергою Сергій Осачук зазначив: «Взаємодія заради прориву». Таким гаслом повинен стати наш крайовий орієнтир. І це нове гасло всього-на-всього лише по-новому перефразовує історичний девіз столиці Буковини «Спільними зусиллями»… ми сформуємо компетентну ефективну енергійну команду управлінців, котрі надихатимуть на позитивні зміни в Чернівецькій області».

Насамкінець голова облдержадміністрації та заступник керівника Офісу Президента України відповіли на питання журналістів та представників місцевого самоврядування.

Довідка. Сергій Осачук, народився у 1972 році в м. Чернівці. Закінчив історичний факультет Чернівецького державного університету імені Юрія Федьковича, кандидат історичних наук, перекладач. Працював на різних посадах у Чернівецькому держуніверситеті, зокрема в центрі Буковинознавства. Автор і видавець низки монографій з історії краю, серед іншого - міжетнічних стосунків. З 2013 року - Почесний консул Республіки Австрія в Чернівцях.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews