Буковинським суб’єктам господарювання відшкодували 184900 гривень

27.11.2019 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Днями відбулося засідання обласної комісії з питань використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання Комплексної програми розвитку земельних відносин у Чернівецькій області на 2017-2021 роки.

Комісія розглянула матеріали, подані в установленому порядку 2-ма суб’єктами господарювання щодо відшкодування їм з обласного бюджету витрат за виконані роботи із корчування багаторічних плодових насаджень, що передбачено даною комплексною програмою за напрямком «Охорона та раціональне використання природних ресурсів».

Зокрема, документи на компенсацію витрат подали: ДП «Дослідне господарство» Придністровської дослідної станції садівництва ІС НААН України (с. Звенячин Заставнівського району Чернівецької області) за виконані роботи із розкорчування саду яблуні на площі 4,2 га та ПП «Сад Буковини» (с. Бочківці Хотинського району Чернівецької області) за виконані роботи із розкорчування багаторічних плодових насаджень на площі 2,3 га.

Загальна сума коштів, заявлена на відшкодування обома суб’єктами господарювання, склала 291100,82 гривень.

Згідно Календарного плану проведення у 2019 році заходів з реалізації Комплексної програми розвитку земельних відносин у Чернівецькій області на 2017-2021 роки, на напрямок «Охорона та раціональне використання природних ресурсів» передбачено спрямувати 237708,00 гривень. Зокрема, кошти підуть на відшкодування витрат за виконані роботи з корчування багаторічних насаджень та окультурення ґрунту.

У зв’язку з цим комісія прийняла рішення відшкодувати зазначеним суб’єктам господарювання понесені витрати в межах бюджетних можливостей та в межах рекомендованих Комплексною програмою на 2019 рік, але не більше понесених витрат, що разом склало 184900 гривень.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews