Буковинцям до уваги: затверджено Перелік Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і турнірів

27.11.2019 19:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Виконавчий комітет міської ради вніс зміни до Положення про заохочення переможців Міжнародних, ІІ-IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних і Всеукраїнських учнівських конкурсів та турнірів. Зокрема, було затверджено Перелік Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і турнірів:

1. Четвертий (фінальний) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (5-11 класи).
2. Четвертий (підсумковий) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (3-11 класи).
3. Другий (очний) етап Міжнародного конкурсу з українознавства (8-11 класи).
4. Міжнародний конкурс творчих робіт «Уроки війн та Голокосту – уроки толерантності».
5. Міжнародна конференція молодих вчених ICYS (фізика, математика, екологія).
6. Четвертий (підсумковий) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» (номінації «Література», «Історія України і державотворення»).
7. Всеукраїнські турніри юних математиків, фізиків, хіміків, біологів, правознавців, географів, економістів, істориків, журналістів, інформатиків, винахідників та раціоналізаторів, філософів та релігієзнавців.

За матеріалами http://chernivtsy.eu/portal/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews