На Буковині зупинили екпорт деревини до однієї з країн Близького Сходу на 2,8 мільйони

28.11.2019 09:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Троє комерсантів та довірена особа фірми-експортера нелегально скуповували протиправно зрубані на територіях місцевих лісгоспів дерева для виготовлення пиломатеріалів.
 
Для легалізації готової продукції та оформлення митної документації вони застосовували схему подвійного використання товарно-транспортних накладних підприємців з інших регіонів. Переправляти товар через кордон зловмисники планували вантажівками.
 
Під час обшуків на території складів, виробництва та у транспортних засобах фігурантів справи правоохоронці вилучили партію лісопродукції вартістю майже 2,8 мільйона гривень. Повідомляє пресслужба СБ України.
 
У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до оборудки.

Фото СБУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews