У Чернівцях відбувся І Міжнародний форум інклюзивності

28.11.2019 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

28 листопада директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Віталій Савкін взяв участь в І Міжнародному форуму інклюзивності, котрий відбувся у Чернівцях.

На заході представили успішні практики побудови інклюзивного суспільства, створення інклюзивних закладів сфери послуг, відкриття інклюзивного простору для гри в настільний теніс, популяризації інклюзивного надання послуг у сфері бізнесу.

Також відбулися мотиваційні виступи, вручення відзнак людям, які сприяють розбудові інклюзивного суспільства.

На форумі були присутні громадські активісти, представники бізнесу, представники місцевого самоврядування з різних міст України та Молдови (Чернівців, Кишенева, Коломиї та Сторожинця).

Вони поділились успішним досвідом створення інклюзивного суспільства. Зокрема, йшлося про досвід Молдови у напрямку працевлаштування осіб з інвалідністю.

Серед спеціальних гостей форуму -  учнівський гурт «Калинонька», який виконав пісню мовою жестів, учасники проєкту «Голос країни» - кавер-гурт «Girls in Jazz» та співак Андрій Рибарчук.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews