У Чернівцях скажена лисиця вкусила собаку

30.11.2019 08:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

29 листопада відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чернівецькій міській раді щодо підтвердження захворювання на сказ лисиці, яка мала контакт з домашньою собакою мешканців вулиці В.Стефаника. 
 
Фахівці провели розслідування по факту сказу лисиці, яка покусала домашню собаку віком 2,5 місяці. Державна надзвичайна протиепізоотична комісія вирішила накласти карантинні обмеження на приватне господарство на вул. Стефаника м.Чернівці та оголосити територію вул. Стефаника загрозливою зоною в радіусі 100 м.
 
Проводяться ветеринарно-санітарні заходи з метою ліквідації вогнища сказу в приватному господарстві та загрозливій зоні. В місці, де було виявлено труп лисиці, а також на території приватного господарства проведено вимушену дезінфекцію.

В загрозливій зоні проводиться клінічне обстеження та щеплення тварин сприйнятливих до сказу. Повідомляє пресслужба міської ради. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews